ליברמן ממשיך לענות ליוסי כמיסה שמפיץ עליו סיפורים:
עוזר שלי האיש הזה מעולם לא היה, אבל יש מצב שהוא מנסה לעזור למישהו אחר? pic.twitter.com/DwA7WHFH5B
— אביגדור ליברמן (@AvigdorLiberman) September 3, 2022
חברו למפלגה עודד פורר כותב:
הקמפיין של כמיסה באמצעות אשת תקשורת נראה כמו קריקטורה. הוא נעזר בהרבה רעש מבוטים, תמיכה מכמה 'שופרות' בתקשורת ואוסף שקרים עטוף בצלופן ומנותק מהמציאות.
צפיתי בריאיון עם כמיסה, שם הוא מדגיש שפנה בזמן אמת לניצב משה מזרחי, כדי להגיש תלונה, ומזרחי מאמת שאכן כמיסה קבע איתו פגישה, אך לא הגיע ולא ענה לטלפונים.
בפוסט שלו, כותב כמיסה שהניצב אמר לו שליברמן ועו"ד וינרוט ז"ל מינו את דנינו למפכ"ל והוא לא יעשה כלום עם התלונה שלך. ככה זה כשהשקרים מסתבכים אלה באלה.
אם כמיסה לא הגיע כלל להגיש תלונה אצל מזרחי אז איך בדיוק אמרו לו שלא יעשו כלום עם התלונה שלו?
אבל יותר מכך, איך מזרחי שהודח מתפקידו בשנת 2004 ופרש מהמשטרה בשנת 2006, ידע כבר אז שדנינו ימונה למפכ"ל בשנת 2011 כדי לא לעשות כלום עם התלונה שכמיסה בכלל לא הגיש?
יש שתי תשובות שיכולות להסביר זאת: או שכמיסה המציא לפני 20 שנה מכונת זמן, או שמישהו קנה אותו בהבטחות או מזומן.
בתוך כך ב-ynet מדווחים כי גלי בהרב-מיארה תיפגש בשבוע הקרוב עם גורמים משפטיים ואנשי אגף החקירות במשטרה, בעקבות הטענות לפיהן שר האוצר רצה לחסל את ניצב בדימוס סנדו מזור וכי סביר להניח שלא תיפתח חקירה בשל היעדר ראיות, חוק ההתיישנות ופרסום ההאשמות בעיצומה של מערכת בחירות.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו