גנץ: "מי שרוצה להמשיך לפצל את ישראל הראשונה לשנייה ושלישית יביא למלחמת האזרחים הראשונה"
שר הביטחון בני גנץ באירוע השקת קמפיין המחנה הממלכתי בתל אביב: "מי שרוצה להמשיך לפצל את ישראל הראשונה לשנייה ושלישית יביא את מלחמת האזרחים הראשונה של ישראל.
"אנחנו עדיין ניצבים בפני המשבר הפוליטי הגדול ביותר שידעה מדינת ישראל, ובפני אחד המשברים העמוקים ביותר שידעה החברה הישראלית. אנחנו עומדים בפני בחירות חמישיות בתוך ארבע שנים. עת צרה היא לישראל. או שביבי ירכיב ממשלה שתחריב את הדמוקרטיה, או שנלך לבחירות נוספות, או שאני ארכיב ממשלת אחדות יציבה וממלכתית".
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו