ראש האופוזיציה בנימין נתניהו נדרש לאמירתו, שלפיה, ההסכם עם לבנון, אם ייכרת, לא יחייב אותו: "רציפות שלטונית זה דבר רציני. אני בהחלט לא מתעלם מזה. אבל רציפות שלטונית זה על הסכמים שנעשו כדין. זה הסכם שלא נעשה כדין. זה נעשה בלי הבאה לכנסת, בלי משאל עם, שהחוק מחייב לעשות אם אתה הולך לוותר על שטח ריבוני כפי שהם עשו כאן. לכן זה לא מחייב אותנו".
בראיון שהעניק הערב ליעקב ברדוגו בעכשיו 14 ביקר נתניהו את ראש הממשלה יאיר לפיד על כך שבנאומו בעצרת הכללית של האו"ם החזיר, לדבריו, את הנושא הפלסטיני לראש סדר היום הבינלאומי. עוד אמר ראש הממשלה לשעבר: "אני אעשה עוד הסכמי שלום. בראש ובראשונה עם ערב הסעודית".
אף שברובן המכריע של שנות קיומו לא הייתה לעם היהודי מדינה אמר נתניהו שללא ישראל אין ליהודים קיום. "אני לא מוכן לסכן את הקיום של העם היהודי, שאין לו קיום בלי מדינת ישראל, עבור איזה כתבה טובה בניו יורק טיימס או איזה טפיחת שכם מממשל אמריקאי", אמר.
יושב ראש הליכוד גם תקף את התקשורת שלטענתו אומרת לציבור בוחריו שאין להם למה לטרוח להצביע, כי ניצחונו של נתניהו מובטח: "התקשורת האובייקטיבית (בערוצים האחרים היא אובייקטיבית, כמובן) אומרת להם כל הזמן – 'לא צריך לבוא, בלאו הכי ביבי מנצח. או: זה לא משנה' – היום אתם יודעים שזה כן משנה".
על האוטוביוגרפיה שלו, "ביבי: סיפור חיי", סיפר נתניהו שהוא כתבהּ בכתב יד, באנגלית, במשך תשעה חודשים. ולאחר מכן תרגם זאת לעברית. חברו, אופיר פלק, הקליד את הטקסט שכתב נתניהו. "נתתי שם את הנשמה", העיד על מלאכת הכתיבה.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו