השרה כהן: "הסכם עם לבנון הוא אירוע היסטורי, גאה להיות חלק מהממשלה שתאשר אותו"
השרה מירב כהן על ההסכם על הגבול הימי עם לבנון: "כל הכבוד לראש הממשלה יאיר לפיד שלא נרתע מהקמפיינים, הספינים והדמגוגיה. הסכם עם לבנון הוא אירוע היסטורי, אני גאה להיות חלק מהממשלה שתאשר אותו".
השרה מרב מיכאלי התייחס להסכם גם כן וציינה: "ההישג המשמעותי ביותר של הממשלה: החזרת השקט לדרום, אחרי עשור של ירי טילים. ההסכם עם לבנון יחזק את הביטחון שלנו גם בגבול הצפון. לא בכדי מערכת הביטחון סומכת ידה על ההסכם. ומילה לנתניהו: הגיע הזמן שתנהג באחריות למען ביטחון המדינה".
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו