JavaScript is required for our website accessibility to work properly. כתב ynet חסן שעלאן מתלונן על אלימות משטרתית | זמן ישראל

כתב ynet חסן שעלאן מתלונן על אלימות משטרתית

אחרי שהסתבך עם העולם התחתון לאחר שסיקר את האלימות בחברה הערבית וניסה לחשוף את הגורמים שמאחוריה, כתב ynet חסן שעאלן סופג, לדבריו, גם אלימות משטרתית.

"הייתי בג'סר אל-זרקא", כתב שעלאן היום ברשתות החברתיות, "כשצילמתי נוכחות משטרתית, שוטר תקף אותי באלימות, קילל אותי, חטף את הטלפון ומחק את החומר החושף את התנהגותו החמורה למרות שהראיתי את כרטיס העיתונות שלי.השוטר צעק: 'צא מפה,זבל לפני שאני אדרוך עליך' ועוד מילים קשות. הוא סירב להציג את עצמו ופעל בניגוד לחוק. נזקקתי לטיפול".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.