גפני על רקע ביקור נתניהו בבני ברק: "שלא יעזור לנו, שיעשה את עבודתו בליכוד״
ח"כ משה גפני התייחס הבוקר ברדיו קול ברמה לביקור נתניהו בבני ברק ואמר "שלא יעזור לנו, שיעשה את עבודתו בליכוד. אנחנו נביא את המצביעים שלנו לקלפיות. יש התעוררות גדולה בימים האחרונים של מצביעי יהדות התורה ובעזרת השם נביא את המנדט השמיני. אנחנו מקשיבים לגדולי התורה ולא לחברי כנסת".
גפני הדגיש על רקע פרסומים על מגעים שלו עם לפיד: "אני אומר פעם אחר פעם שאנחנו הולכים עם נתניהו גם לאופוזיציה".
ח"כ משה גפני במסיבת עיתונאים של ראשי סיעות בלוק הימין באופוזיציה, 30 במאי 2022 (צילום: אוליבייה פיטוסי/פלאש90)
עוד אמר גפני: "אני 34 שנים בכנסת, מעולם לא הלכתי עם השמאל. תמיד רק עם הימין. בכלל לא בטוח שאיתמר בן גביר ברגע שזה ישתלם לו לא ילך עם לפיד וגנץ לממשלת שמאל, בדיוק כפי שעשו חבריו בנט ושקד מה'ימין הקיצוני'".
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו