גנץ בפיקוד דרום: הפעולות בשנתיים האחרונות הביאו לשקט במרחב
שר הביטחון בני גנץ קיים היום ביקור בפיקוד הדרום יחד עם סגן הרמטכ"ל אלוף אמיר ברעם, מפקד פיקוד הדרום אלוף אליעזר טולדנו, מתאם פעולות הממשלה בשטחים אלוף רסאן עליאן ומפקד אוגדת עזה תא"ל אבי רוזנפלד.
גנץ אמר כי פעולות שנעשו בשנתיים וחצי האחרונות – הן בהיבט האופרטיבי, הן בהיבט שילוב הזרועות בין צה"ל לשב"כ, והן בהיבט האזרחי – הביאו לשקט ולהעלאת רף ההרתעה במרחב.
גנץ הדגיש את החשיבות העליונה להמשיך בפעילות להתאמת המיגון בעורף לחיזוק הגנת הגבולות והגנת המחנות ולהשתלבות במאבק הלאומי מול הפשיעה במסגרת תוכנית "מגן הנגב".
מפקד פיקוד הדרום אליעזר טולדנו ושר הביטחון בני גנץ, 22 בנובמבר 2022 (צילום: אלעד מלכה)
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו