JavaScript is required for our website accessibility to work properly. אבי מעוז סירב להתייחס לטענות נגד צבי טאו | זמן ישראל

אבי מעוז סירב להתייחס לטענות נגד צבי טאו

יושב ראש נעם, חבר הכנסת אבי מעוז, קורא לבטל את יחידת יועצת הרמטכ"ל לענייני מגדר. "אני חושב שצריך מייד לבטל את יחידת היוהל"ם בצבא, יועצת הרמטכ"ל לענייני מגדר, כי היא מכניסה ערכים שהם זרים…", אמר בראיון לעמית סגל ולבן כספית בחדשות 12.

על העדויות נגד המנהיג הרוחני של מפלגתו, הרב צבי טאו, אמר: "יש לי הרבה מאוד מה לומר. אנחנו נאמר את זה בעיתוי ובמקום שאנחנו נמצא לנכון. יש לנו הרבה מה לומר ואתם תשמעו את זה כשאנחנו נחליט. כשאני אחליט מהו העיתוי הנכון ולא על פי העיתוי שהתקשורת רוצה – תאמין לי, התקשורת תדע מזה ותשמע מזה. אני אדבר כשאני אמצא לנכון לדבר".

אבי מעוז בדרכו לפגישה עם בנימין נתניהו במצודת זאב בתל אביב, 8 בנובמבר 2022 (צילום: פלאש 90)
אבי מעוז בתל אביב, החודש (צילום: פלאש 90)

לגבי המשא ומתן להקמת הממשלה אמר מעוז שטרם הושגו הסכמות בין הליכוד לנעם. "אם אני לא אקבל את הכלים שאני חושב שאני אפעל בהם – תארים לא מעניינים אותי. אני רוצה להקים רשות שהיא תדאג לזהות היהודית של המדינה ותדאג לחסום את כל ארגוני הפרוגרס הרדיקליים בצבא, במשרד החינוך, במשטרה".

עוד אמר: "אני דורש שהמערכות הציבוריות של מדינת ישראל יתנהלו על פי המדיניות של הממשלה ולא על פי איזשהם אג'נדות שהן זרות למדינה היהודית. אני אתן דוגמה. במשרד החינוך ישנן 3,400 תוכניות לימוד, 3,000 מתוכן נכתבו על ידי עמותות פרטיות שממומנות על ידי קרנות זרות ועל ידי מדינות זרות. משרד החינוך שלנו הוא פועל על פי אג'נדה שהיא זרה למדינה היהודית".

מעוז אמר שהוא מתנגד לטיפולי המרה ושלא העלה במשא ומתן הקואליציוני דרישה לאסור בחוק קיום של מצעדי גאווה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.