JavaScript is required for our website accessibility to work properly. בן גביר: הרבה חברי ממשלה אומרים לי שחייבים לפטר את היועמשית | זמן ישראל

בן גביר: הרבה חברי ממשלה אומרים לי שחייבים לפטר את היועמשית

איתמר בן גביר אומר הבוקר בראיון לרשת ב' כי "גם אלו שבמחנה השני ישמחו ללכת ברחוב בלי להידקר וללא טרור חקלאי, אני גם אלחם נגד הבריונות בכבישים". לדברי בן גביר,  "המשטרה תצטרך להשתנות. יש הרבה דברים שצריך לשנות. המשטרה תקצה יותר כוחות לפשיעה לאומנית ולבריונית בכבישים".

בן גביר אמר על גלי בהרב-מיארה: "המון חברי ממשלה אומרים לי שצריך לפטר אותה. אני לא קראתי לפטר, אבל אין ספק, אם במקום לייעץ היא רק תסרבל, אם מישהו הולך לפגוע בזכויות יסוד אני מסכים, אבל אם מישהו הולך לפעול כמו כל דמוקרטיה בעולם – על זה היא מתנגדת?"

בן גביר טען כי כל התוקפים אותו הם שרים כושלים.

השר המיועד למשרד לביטחון לאומי התראיין גם ל-103fm ושם אמר על ההשתפות של המפכ"ל בבר מצווה של בתו כי "זה הכי תקין, זה משהו שקוף, זה אירוע פומבי. מה המפכ"ל אף פעם לא היה באירועים? לא היה בבת מצוות? אם הוא היה באירוע של עמר בר לב אז היו אומרים ואו איזה יופי".

בראיון לגל"צ אמר בן גביר: "המחטפים במשטרה הם לא חוקיים – אם היועמ"שית הייתה הגונה היא הייתה פועלת. זה מחטף. המפכ"ל היה צריך לעצור את זה".

בנוגע לשאלה אם היועמ"שית תפוטר, ענה: "אני רוצה לקיים דיון בממשלה על עמדותיה של היועמ"שית, האם היועמ"שית שמערבת כל הזמן אג'נדה האם זה משהו מגמתי? בואו נשב ודון בנושא".

ברדיו קול חי אמר בן גביר: "אני מבין היום את אלו שקראו לפטר את היועמ"שית. אם תמשיך לתקוע ולסרבל כל דבר, צריך לקיים דיון בממשלה ולקבל החלטות על המשך תיפקודה".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.