JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווחים: נתניהו יביא מחר למינוי יריב לוין ליושב ראש הכנסת | זמן ישראל

דיווחים: נתניהו יביא מחר למינוי יריב לוין ליושב ראש הכנסת

יושב ראש הליכוד, בנימין נתניהו, יביא מחר למינוי יריב לוין ליושב הראש הזמני של הכנסת – כך דווח בחדשות 12, בחדשות 13 ובישראל היום. ב-ynet, במעריב ובהארץ היו קצת יותר מסויגים בדיווחיהם בנושא וקבעו שנתניהו "צפוי" להביא מחר למינוי לוין לתפקיד.

תחילה יביא נתניהו את המינוי לאישורה של סיעת הליכוד ולאחר מכן להצבעה במליאת הכנסת. לפי הפרסומים, לוין מובא כמועמד זמני כי נתניהו טרם החליט על מועמד קבוע.

ייתכן שהמינוי הזמני ייהפך לקבוע ולוין לא יתמנה לשר בממשלה ויוסיף לשמש כיושב ראש הכנסת, תפקיד שבו כיהן בעבר במשך כשנה.

יתר המועמדים לתפקיד יושב ראש הכנסת הם, לפי הפרסומים, דודי אמסלם, אופיר אקוניס, דני דנון, אמיר אוחנה ויואב קיש.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.