משרד החוץ האמריקאי: מקווים לראות קבלת אחריות מלאה במקרה ג'נא זכארנה
דובר משרד החוץ של ארה"ב, נד פרייס, הביע היום צער על ההרג של ג'נא זכארנה, הנערה הפלסטינית בת ה-16 שנורתה למוות אתמול בג'נין, לאחר שנשאל על כך ע"י כתב. "אנחנו רוצים לשלוח תנחומים למשפחתה של ג'אנה זאכרנה, "זו תקרית שוברת לב בכל פע ששומעים על אזרח שנהרג בפעולות מהסוג הזה". הוא הוסיף: ", אנחנו מקווים לראות קבלת אחריות מלאה במקרה הזה".
ב-ynet מדווחים כי קצינים בכירים בכירים במג"ב זעמו על תגובת צה"ל שגורסת כי הנערה נהרגה מאש ישראלית. "זה נמהר וחסר ראיות", טענו קצינים בכירים במג"ב. "איך אפשר לקבוע 'בסבירות גבוהה' שהיא נהרגה מאש כוחותינו?".
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו