הפרקליטות ביקשה להכריז על יפעת בן חי שגב עדה עוינת במהלך עדותה בתיק 4000.
השופטים לא אישרו את הבקשה אבל יתנו לחקור את העדה כבחקירה נגדית.
יו"ר מועצת הכבלים והלויין לשעבר סיפרה שאבי ברגר, קודמו של פילבר במשרד התקשורת, נהג נגדה סנקציות לא חוקיות של עיכוב תקציב המועצה כדי לכפות עליה לא להתקדם במיזוג בזק יס.
התובעת יהודית תירוש השיבה: לא אמרת את זה בעדותך. בן חי שגב: כי מעולם לא נשאלתי על זה.
לאחר מכן תירוש ציטטה מהודאותיה במשטרה של בן חי שגב כשנשאלה על ברגר ויפעת בן חי שגב אמרה: "עברתי חקירה רשלנית ופחדנית תוך כדי הטלת מורא, שאמורה להטריד כל אחד במדינת ישראל, ולכן יימצאו אמירות של תוצאה של הטייה. ידעתי שהדברים שנאמרים לי הם לא אמת".
בן חי שגב אמרה: "כדאי שבית המשפט יידע שהחקירה שלי נמשכה בין 10-12 שעות שבמהלכן הטלפון שלי נלקח ממני. זכיתי לכוס תה אחת ולא יצאתי לשירותים".
בן חי שגב ציינה: "לא אמרתי הרבה דברים כאלו ברענון בפרקליטות כי אין לי אמון במערכת".
בתחילת עדותה אמרה: "זו פעם ראשונה שאני מוסרת עדות בהליך פלילי ואני קצת מתרגשת בעיקר בגלל שאני מחכה הרבה זמן לומר את האמת. כיבדתי את החוק והוראותיו וזו הסיבה שסירבתי לראיונות ואני מבקשת שייתנו לי את הזכות לומר את האמת".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו