צוערים בצה"ל הרגו כלב שלטענתם בעליו שלח לתקוף אותם
צוערים מגדוד גפן של בית הספר לקצינים שהיו בניווט סיישוב הדרוזי ירכא בגליל ירו למוות בכלב של תושב היישוב. זאת, לטענתם, אחרי שבעליו של הכלב שיסה אותו בהם. לפני שהרגו את הכלב, הצוערים ביצעו נוהל מעצר חשוד נגד האזרח וירו באוויר. באירוע, שנחקר על ידי המשטרה, לא היו נפגעים נוספים באירוע שנחקר על ידי המשטרה.
מצה"ל נמסר כי במהלך הניווט, צוערים מגדוד גפן נקלעו לעימותים עם תושבים סמוך לחנות אלכוהול בירכא. לפי הודעת צה"ל, אחד התושבים שלח את כלבו לתקוף שניים מהצוערים. לאחר שהכלב לא עצר כשהכוח ניסה להרחיקו, אחד הצוערים ירה בנשקו לעבר הכלב שנהרג מהירי.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו