גדעון סער על חוק דרעי: "את החוק הזה, כמו כל החוקים האחרים המבישים שהקואליציה המתהווה מביאה לכנסת – נבטל כשנחזור לשלטון".
שר המשפטים שהתראיין לגל"צ הבוקר אמר גם כי הוא מברך את יריב לוין על מינויו למשרד המשפטים אך לא בטוח "שמהלכים שיוביל הם מהלכים שאוכל לסמוך עליהם את ידיי, יש בינינו הבדלים גדולים".
סער אמר כי אנחנו רואים כעת מתקפה על החברה הישראלית כמו סימון של אנשים במשרד המשפטים וגם מתקפה של סמוטריץ' נגד הרמטכ"ל. והכל מכיוון שהממשלה החדשה רוצה מערכות צייתניות ומבוהלות. סער אמר: "אני רואה התעוררות גדולה בחברה הישראלית והמתקפה תיכשל".
סער התייחס לאיום המושמע לחוקק פסקת התגברות אם חוק דרעי ייכשל בבג"ץ בדברים: "כך לא מתנהג שלטון, כך מתנהגת מאפיה. אני מצפה ממי שמיועד לשר המשפטים להסתייג ולהתנער מהתנהלות מסוג זה".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו