זמן ההרגעה לקראת השבעת הממשלה. ח"כ צביקה פוגל אומר הבוקר בראיון לרשת ב' כי "עוצמה יהודית לא תשנה את הסטטוס קוו בשום נושא הנוגע לזכויות הפרט. אצבעי לא תורם לפגיעה בזכויות אלו בשום מקרה". ח"כ ניסים ואטורי מצהיר בגל"צ: "נישאר מפלגה לאומית וליברלית, יש אצלנו הכל – כולל, פעם ראשונה בהיסטוריה, יו"ר כנסת שהוא גיי".
מנגד, השרה היוצאת קארין אלהרר אמרה בראיון לגל"צ כי אינה יודעת אם להאמין לנתניהו באנגלית או למעשיו בארץ. לדבריה "נשים ולהט"ב זה לא עניין של ימין ושמאל – יש גם בימין ה'מלא-מלא' אוכלוסייה שחשה חרדה. יש יותר ויותר קולות של ליכודניקים שאומרים 'לא לזה פיללנו'".
אלהרר טוענת: "ישראל הולכת לשנות את פניה, הרוב ישלוט ללא איזונים ובלמים. מה שברור זה שנתניהו מאוד חלש, ובחולשה שלו הוא בעצם מפרק את המדינה. סמוטריץ' ובן גביר הם השותפים שלו אבל הם אלה שמקימים את הממשלה".
השרה היוצאת אורית פרקש-הכהן מכחול לבן התראיינה לרשת ב' ואמרה על חוק האפליה: "אלו דברים שלא נוגעים בהם, כשדברים כאלו נכתבים בחוק אתה לא יודע לאן זה יגיע. הציבור לא יקבל את זה, זה לא קשור לממשלת ימין מלא מלא זו ממשלה קיצונית מלא מלא".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו