גנץ תוקף את הממשלה אחרי הירי הכושל מעזה: "כל רקטה וכל בלון צריכים לקבל מענה התקפי"
חבר הכנסת בני גנץ ושר הביטחון לשעבר תוקף את הממשלה על חוסר התגובה אחרי הירי הכושל מרצועת עזה אמש: "בשנתיים האחרונות יצרנו משוואת תגובה צבאית, אזרחית וכלכלית מול חמאס וארגוני הטרור בעזה שהביאה לתקופה השקטה בעוטף מזה שנים. אמש המדיניות הועמדה למבחן לראשונה בתקופת הממשלה החדשה ולא זכתה למענה".
"אני בטוח שנשקלו מגוון שיקולים רחב כפי שראוי, ובכל זאת חייבים להגיד גם הבוקר: כל רקטה וכל בלון צריכים לקבל מענה התקפי, חד וברור. וגם אם התקבלה ההחלטה הנכונה והשקולה – הצביעות של גיבורי המקלדת בממשלה ובראשם הפירומן מחברון זועקת הבוקר לשמי העוטף".
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו