JavaScript is required for our website accessibility to work properly. איימן עודה נבחר פה אחד ליו"ר ועדת המדע | זמן ישראל

איימן עודה נבחר פה אחד ליו"ר ועדת המדע

חבר הכנסת איימן עודה נבחר פה אחד להיות יושב ראש ועדת המדע והטכנולוגיה של הכנסת.

יו"ר ועדת המדע והטכנולוגיה ח"כ איימן עודה –

אני שמח ונרגש לעמוד בראש הוועדה החשובה הזאת. מכוני מחקר ואוניברסיטאות עוקבים אחר החלטות הוועדה ונמצאים איתנו בשיתוף פעולה. משבר האקלים הוא נושא בוער בעולם והוא צריך להיות בראש סדרי העדיפויות שלנו. אני מושיט יד לכל חברי הכנסת שיהיו שותפים שלנו לוועדה הזאת ובתוך כך אני קורא לשיתוף פעולה חוצה מגזרים בין יהודים לערבים. נעבוד כולנו למען קדנציה מוצלחת לוועדת המדע.

איימן עודה בישיבת ועדת המדע והטכנולוגיה שבראשה הוא עומד, 4 בינואר 2023 (צילום: נועם מושקוביץ, דוברות הכנסת)
איימן עודה בישיבת ועדת המדע והטכנולוגיה שבראשה הוא עומד, 4 בינואר 2023 (צילום: נועם מושקוביץ, דוברות הכנסת)

יו"ר הכנסת, ח"כ אמיר אוחנה בירך את ח"כ עודה –

אני מאחל לך ולכל חברי הוועדה הצלחה גדולה. אנחנו רוצים שישראל תמשיך לצעוד קדימה בכל תחומי החיים ובכל המגזרים השונים. הוועדה הזו לא צריכה להיכנס לוויכוחים סוערים, אלא לעסוק בנושאים שחשובים לקידום המדע והטכנולוגיה למען עתיד מדינת ישראל.

ישיבתה של ועדת המדע והטכנולוגיה של הכנסת, 4 בינואר 2023 (צילום: דני שם טוב, דוברות הכנסת)
ישיבתה של ועדת המדע והטכנולוגיה של הכנסת, 4 בינואר 2023 (צילום: דני שם טוב, דוברות הכנסת)

ח"כ אורי מקלב, סגן שרת התחבורה –

ועדה חשובה מאוד שהציבור צריך להכיר לעומק את עשייתה. ועדת המדע והטכנולוגיה יכולה להתעסק בכל הנושאים שרלוונטיים לחיי אזרחי ישראל.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.