JavaScript is required for our website accessibility to work properly. גנץ: "זו מערכה כוללת - ולא מאבק על מועד איטום של דלת" | זמן ישראל

גנץ: "זו מערכה כוללת - ולא מאבק על מועד איטום של דלת"

יושב ראש המחנה הממלכתי, בני גנץ, קרא להיות מאוחדים מול הטרור: "הצער והתפילה לשלום הפצועים משותפים לכל עם ישראל. כולנו חייבים להיות מאוחדים במלחמה מול הטרור שמטרתו היא לזרוע פחד ופירוד בינינו, כולנו צריכים לאפשר לכוחות הביטחון ורק להם לבצע את משימתם. גם הממשלה צריכה לנהוג באחריות ולזכור שחיי אדם מונחים על הכף. לא בקסמים ולא בדיבורים בולמים את הטרור. זו מערכה כוללת – ולא מאבק על מועד איטום של דלת".

עוד אמר גנץ: "כולם צריכים לעבוד ביחד – השרים, גופי הביטחון, הייעוץ המשפטי. אחרת – השטח יבער ותחושת הביטחון תיפגע. זו העת לחזק ולעבות את ההגנה, להמשיך בהתקפה ממוקדת על הטרוריסטים ושולחיהם, ולתת גיבוי לכוחות שבשטח. אם כך יהיה – הממשלה תזכה לגיבוי גם מהאופוזיציה ומכל עם ישראל. ורק ככה – נביס את הטרור".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.