JavaScript is required for our website accessibility to work properly. נתניהו נפגש עם ראשי הקהילה היהודית בפריז | זמן ישראל

נתניהו נפגש עם ראשי הקהילה היהודית בפריז

ראש הממשלה בנימין נתניהו ורעייתו הגב' שרה נתניהו נפגשו היום עם בכירי הקהילה היהודית בצרפת.

מראש הממשלה נמסר כי עדכן אותם בפגישתו המצוינת אמש עם הנשיא עמנואל מקרון ואמר כי זו הייתה הפגישה הטובה ביותר של השניים.
רה"מ הוסיף כי דן עם הנשיא מקרון באיראן, בסעודיה ובאפריקה – ואמר כי "יש התקרבות רבה בעמדות שלנו, זה לא אומר שהן זהות, אבל בפירוש יש התקרבות".

כמו כן, רה"מ נתניהו אמר כי קיים מוקדם יותר היום פגישה עם אנשי עסקים מצרפת, שהביעו את אמונם בכלכלת ישראל. רה"מ הוסיף כי "ישראל חזקה מאוד על המפה הכלכלית העולמית".

ראשי הקהילה הודו לראש הממשלה על הובלתו את הנהגת המדינה.

בסיום הפגישה אמר רה"מ לבכירי הקהילה היהודית כי "כל יהודי ויהודיה באשר הם רשאים להחליט מהו עתידם האינדיבידואלי, אבל כל אחד צריך לדעת שאם הוא רוצה לעלות למדינת ישראל – נקבל אותו בזרועות פתוחות ושטיח אדום".

ראש הממשלה בנימין נתניהו ורעייתו שרה בפגישה עם ראשי הקהילות היהודיות בפריז, 3 בפברואר 2023 (צילום: עמוס בן גרשום לע"מ‎)
ראש הממשלה בנימין נתניהו ורעייתו שרה בפגישה עם ראשי הקהילה היהודית בפריז, 3 בפברואר 2023 (צילום: עמוס בן גרשום לע"מ‎)

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.