JavaScript is required for our website accessibility to work properly. ילד נרצח בפיגוע דריסה בירושלים | זמן ישראל

ילד נרצח בפיגוע דריסה בירושלים

פיגוע דריסה בירושלים: ילד נהרג לאחר שמכונית התנגשה בתחנת אוטובוס. הנהג חוסל על ידי אזרחים. לפי דיווח מד"א, חמישה בני אדם נוספים נפצעו, בהם ילד באורח אנוש ושני בני אדם באורח קשה. נתניהו הורה לתגבר כוחות בגזרה ולבצע מעצרים בסביבתו של המחבל.

המפכ"ל שבתאי בדרך למקום.

דובר מד"א, זכי הלר : בשעה 13:27 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירושלים, על רכב שפגע במספר הולכי רגל בתחנת אוטובוס בשד' גולדה מאיר פינת בנימין מינץ, בשכונת רמות בירושלים.

חובשים ופראמדיקים של מד"א העינקו טיפול רפואי והפנו לבתי החולים שערי צדק והדסה בהר הצופים, 6 נפגעים, בהם: 2 ילדים כבני 6 במצב אנוש, 2 גברים כבני 30 במצב קשה, 2 במצב בינוני בהם גבר כבן 40 בהכרה עם חבלות קשות בגפיים.

חובש רפואת חירום במד"א שרגא רוזנטל סיפר: "כשהגענו למקום המראה היה מזעזע. ראינו סמוך לתחנת האוטובוס רכב לאחר שפגע בהולכי רגל שהמתינו בתחנה. ראינו 6 נפגעים ששכבו בסמוך אחד לשני. מתוכם 2 ילדים כבני 6 שהיו מחוסרי הכרה עם חבלה רב מערכתית קשה. גבר כבן 27 וגבר כבן 30 היו מחוסרי הכרה ו-2 נפגעים נוספים בהכרה מלאה עם חבלות בגפיעם. הענקנו להם טיפול רפואי ראשוני וביצענו פעולות החייאה בשני הילדים. מדובר באירוע קשה מאוד."

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.