בכירי המשק הזהירו את שר הכלכלה מההפיכה המשפטית: "סכנה להורדת דירוג האשראי"
בכירי המשק נפגשו אמש (חמישי) בחשאי עם שר הכלכלה ניר ברקת והזהירו אותו מההשלכות האפשריות של ההפיכה המשפטית, כך פורסם ב־N12. הפגישה נערכה בבית של איש העסקים הראל ויזל. הבכירים ציינו, בין היתר:
זו תהיה פגיעה שאי אפשר יהיה לחזור ממנה אחורה. תהיה כאן הוצאת כספים מסיבית מהארץ וסכנה להורדת דירוג האשראי. זה לא מקרי שאף חברת הייטק חדשה לא נפתחה כאן בחודש האחרון.
על פי הפרסום, בפגישה השתתפו כ־20 מבכירי המשק, בהם דנה עזריאלי, ליאורה עופר, מנכ"ל הפניקס אייל בן סימון ויו"ר תנובה חיים גבריאלי.
עובדי הייטק מפגינים נגד החלשת מערכת המשפט בידי הממשלה. 24 בינואר 2023 (צילום: Tomer Neuberg/Flash90)
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו