צעירים במחנה הפליטים שועפט סגרו כבישים והבעירו צמיגים כדי שתושבים באזור לא יוכלו לצאת לעבודתם מחוץ למחנה. ב-ynet מדווחים כי אירועים אלו מגיעים בעקבות הכרזה אתמול על שביתה מקיפה ומרי אזרחי. הרקע: מאז הפיגוע במחסום במחנה הפליטים, שבו נהרג סמ"ר אסיל סואעד, יש בידוק קפדני יותר במקום מצד ישראל.
השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר בתגובה לחסימת השכונות במזרח ירושלים: "הנחיתי את המשטרה להמשיך במבצע "ריכוז מאמץ" במזרח ירושלים. המשטרה פועלת משעות הבוקר המוקדמות להסיר את החסימות – והערכתי הרבה לשוטרים וללוחמים.
מדינת ישראל לא תתקפל בפני קומץ טרוריסטים. העבריינים שחוסמים את השכונות, הם מסיתים, פועלים בניגוד לחוק ורוצים אנרכיה במזרח ואסור לנו לנו לאפשר להם את זה יש כמובן להפריד בין הקולקטיב לבין אותם עבריינים, אך משטרת ישראל צריכה לגלות יד קשה ואפס סובלנות מול אותם פורעי חוק והמבצע ימשך".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו