JavaScript is required for our website accessibility to work properly. בן גביר: "חייבים לחזק את המשילות שלנו גם בתוך הכפרים" | זמן ישראל

בן גביר: "חייבים לחזק את המשילות שלנו גם בתוך הכפרים"

השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר קיים אמש דיון הערכת מצב עם המפכ"ל קובי שבתאי ומפקד מרחב נגב במשטרה נחשון נגלר בעקבות האירועים בערערה.

בן גביר אמר כי המדיניות שלו היא להיכנס אל תוך היישובים ולהפגין נוכחות משטרתית גבוהה, זאת חרף המחסור המשמעותי בכוחות משטרה ומתוך הבנה שחשוב לגדוע את האירועים הללו עוד בתחילתם.

מטעמו של בן גביר נמסר שבמקביל הוא פועל בימים אלה על מנת להגדיל משמעותית את תקציב המשטרה לשנה הבאה, על מנת לגייס עוד אלפי שוטרים ולהקים משמר לאומי.

השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר: "חייבים לחזק את המשילות שלנו גם בתוך הכפרים, אלימות בכפר היא אלימות נגד ילדה בת שלוש שלא עשתה דבר ואלימות כזאת תזלוג גם החוצה אל שאר רחבי מדינת ישראל. לא אסבול שהנגב יהיה המערב הפרוע של ישראל. דין ערערה כדין תל אביב".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.