JavaScript is required for our website accessibility to work properly. נתניהו במליאה: "לא נשלים עם אנרכיה" | זמן ישראל

נתניהו במליאה: "לא נשלים עם אנרכיה"

נתניהו עלה לדוכן כדי להשיב לטענות האופוזיציה ב"דיון 40 החתימות" על מערכת המשפט. במהלך נאומו התייחס רה"מ לפיגוע בחווארה והבטיח ש"אנחנו ננקום את דמם, וכשאני אומר אנחנו אני מתכוון אך ורק לכוח המגן של ישראל".

בנוסף, הוא הבטיח "לשנות את הכללים" מול הטרור והדגיש ש"עם כל הלהט והיצרים אין שום מקום לאנרכיה, ולא נשלים עם אנרכיה. לא נקבל מציאות שבה אישר הישר בעיניו יעשה: הצתת בתים, שריפת מכוניות, פגיעה בכוונת תחילה בחפים מפשע".

בהמשך, הוא קרא "להוריד את גובה הלהבות בתוכנו" ו"להתחיל לדבר. אני משוכנע שעם רצון טוב נוכל להגיע גם להסכמות. לא תהיה פה דיקטטורה,
לא קץ הדמוקרטיה, לא D9 על בית-המשפט, לא "מדינת הלכה", לא פגיעה בלהט"בים, ולא כל שאר ההבלים – שאני לעולם לא אתן להם יד.

"אינם מקבלים את בחירתם החופשית והדמוקרטית של מיליוני אזרחי ישראל. מה שבאמת מניע אתכם זה שאתם לא מקבלים את זה שהעם בחר בנו ולא בכם.

"קם כאן דור חדש של ישראלים שלא מפחד. קם כאן דור חדש שלא מתרשם ממפגני הצביעות שלכם. הדור הזה נחוש להיאבק על הערכים שחשובים לו, ועל מקומו בהנהגת המדינה. הדור הזה גאה במי שהוא, ואני גאה בו. הדור הזה זוקף את קומתו, והוא לא ישלים יותר עם פטרונות והדרה".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.