מפקד מחוז תל אביב במשטרה, עמי אשד, השיב היום (שני) בתקיפות למפכ"ל, יעקב שבתאי, שאמר לו שהוא מתנצל בפניו: "יש התנצלות טכנית ויש התנצלות מהותית; טכנית אתה מתנצל, מהותית אתה ממש לא". הדברים פורסמו הערב בחדשות 12 ובחדשות 13. ב"הארץ" דווח שאשד אמר למפכ"ל שהוא לא מקבל את ההתנצלות.
הדיון הסוער של ראשי המשטרה | ראש אגף חקירות: "הרפורמה – איום" • המפכ"ל לניצב עמי אשד: מתנצל על הדרך. ניצב אשד: ההתנצלות טכנית – לא מהותית | @moyshis עם הפרטים#חדשותהערב pic.twitter.com/Pm5nhUhGll
— כאן חדשות (@kann_news) March 13, 2023
בתאגיד השידור כאן, בחדשות 12 ובחדשות 13 דווח שראש אגף החקירות והמודיעין במשטרה יגאל בן שלום אמר בדיון שהרפורמה המשפטית זה איום על מערכת המשפט. "חייבים לשמור על בית המשפט מכל משמר", הוסיף. בתגובה סגן המפכ"ל, דוד ביתן, שיבח את השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, שלדבריו, הגיע עם יוזמות והביא תשעה מיליארד שקלים.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו