JavaScript is required for our website accessibility to work properly. ליברמן מאשים: נתניהו מפרק את צה״ל | זמן ישראל

ליברמן מאשים: נתניהו מפרק את צה״ל

אביגדור ליברמן קובע הבוקר כי "נתניהו מפרק את צה"ל". יו"ר ישראל ביתנו שהתראיין ל-103FM אמר כי ראש הממשלה "מאשים את טובי בנינו ובנותינו שהם סרבנים – זה גרם לזעזוע בצבא. הוא בעצמו מבחינה פוליטית נשען על משתמטים. אנחנו רואים מה קורה במערך המילואים, זה זולג למערך הסדיר".

על המגעים להשארת גלנט בתפקידו אמר: "אני לא מבין על מה הוא צריך להתנצל. זה שיא השיאים – נתניהו לא השאיר שום ברירה לשר הביטחון ועכשיו מבקש ממנו עוד להתנצל. גלנט פעל נכון, כמו שמתבקש משר ביטחון לפעול".

עוד אמר גלנט: "נתניהו לא כשיר למלא את תפקידו כראש הממשלה, מבחינת סדר העדיפויות ותהליך קבלת ההחלטות".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.