שר הביטחון יואב גלנט ערך הרמת כוסית לרגל חג הפסח יחד עם ראש השב"כ רונן בר, סגן ראש השב"כ וראשי האגפים – חברי פורום המטה הבכיר של הארגון.
גלנט אמר "אנו נמצאים בתקופה ביטחונית מורכבת, איראן מנהלת מלחמת התשה נגד ישראל ובמקביל מתקדמת בתוכניותיה להשגת נשק גרעיני צבאי. בכל אחת מהזירות קיים פוטנציאל שיכול להצית את השטח ולהדליק יחד איתו גם זירות נוספות".
שר הביטחון התייחס לטלטלה שעוברת על החברה הישראלית שהיה במרכזה בתחילת השבוע בדברים: "כמי שבחרו להקדיש את חייהם לטובת ביטחון המדינה, מוטלת עלינו החובה להרגיע את הרוחות בחברה הישראלית ולקיים שיח מחבר ומאחד".
גלנו סיכם: "זו זכות עבורי להודות לכולכם, בשם מערכת הביטחון, על תרומתכם רבת המשמעות, הנעשית הרחק מעיני הציבור, לטובת ביטחון ישראל ולהגנה על חיי אזרחיה. חג פסח שמח לכם ולבני משפחותיכם".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו