הפגנות המחאה של מוצ"ש נגד המהפכה המשפטית יתקיימו מחר זה השבוע ה-13, ובאותה מתכונת שבה התקיימו ההפגנות בשבועות האחרונים.
העצרת המרכזית תתקיים ברחוב קפלן בת"א וברחובות מסביבתו, עם צעדות שיובילו אליה מרחבי ת"א וגוש דן. בירושלים תתקיים עצרת מול בית הנשיא, בחיפה יתקיימו עצרת במרכז חורב וצעדה באודיטוריום, בבאר שבע תתקיים הפגנה ליד המשכן לאמנויות הבמה ובפתח תקווה בכיכר גורן.
כ-70 הפגנות נוספות יתקיימו ברחבי הארץ. עם זאת, כ-50 הפגנות נוספות שהתקיימו בשבועות האחרונים, רובן בערי פיתוח המזוהות עם הליכוד, לא יתקיימו מחר, אולי מחשש לעימותים עם פעילי ימין. רשימת ההפגנות המלאה נמצאת כאן.
מקואליציית 30 הארגונים המובילים את ההפגנות נמסר: "האיום על הדמוקרטיה לא נעצר, אנחנו מרחק הצבעה אחת מדיקטטורה. זהי חובה אזרחית לצאת ולשמור על הדמוקרטיה הישראלית. בזמן הדיונים אצל הנשיא, בן גביר, נתניהו וסמוטריץ' מרחיבים את ארגוני הטרור של חווארה ולה פמיליה. בשבת הקרובה, על כולנו להתייצב לשמור על הבית מפני כוחות האופל הדיקטטוריים".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו