JavaScript is required for our website accessibility to work properly. ביטן: אסור לאף חבר ליכוד לקחת את תפקיד שר הביטחון של גלנט - זה חברות וגם עמוד שדרה | זמן ישראל

ביטן: אסור לאף חבר ליכוד לקחת את תפקיד שר הביטחון של גלנט - זה חברות וגם עמוד שדרה

ח"כ דוד ביטן אומר הערב בריאיון ל-N12 כי אינו יודע מה בן גביר יקבל במסגרת המשמר הלאומי, אך "צריך לחזק את המשטרה ואם המשמר ימנע את זה – אז אין צורך בזה".

ביטן אמר לגבי פיטורי שר הביטחון יואב גלנט כי נראה לו שנתניהו ויתר על העניין. ולראיה – "הוא לא שלח לו שום מכתב".

לדברי ביטן "הייתה טעות מאוד גדולה בפיטורים. זה השפיע על ארה"ב, זה הוציא מפגינים לרחוב.  לא היינו צריכים את הדברים האלו – טוב שהוא יחזיר את הדבר הזה אחורה".

ביטן אומר כי הוא "מציע לכל חברי הליכוד לא לקחת את התפקיד. אסור לקבל את התפקיד הזה. מתוך חברות וגם עמוד שדרה. להפסיק לרדוף אחרי תפקידים".

ביטן תקף גם בערוץ 13 ואמר על פיטורי גלנט: "קודם כל זה נתניהו, הוא הודיע לגלנט על הפיטורים. היועצים שמתנגדים להחזרת גלנט, הם צריכים להפסיק להשפיע באופן כזה על נתניהו, ואם צריך אז שיחליף אותם – כי ההשפעה עליו לא טובה. כל היוצעים שהובילו אותו לשגיאה הזאת לא צריכים להיות לידו".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.