JavaScript is required for our website accessibility to work properly. גנץ: "קורא לנתניהו להודיע שגלנט ימשיך כשר ביטחון בלי אבל, אולי ובלי שום תנאי" | זמן ישראל

גנץ: "קורא לנתניהו להודיע שגלנט ימשיך כשר ביטחון בלי אבל, אולי ובלי שום תנאי"

יו"ר המחנה הממלכתי בני גנץ קרא הערב לנתניהו לקבע את מעמדו של שר הביטחון יואב גלנט והתחייב לתת גיבוי מלא לתגובה לירי מלבנון ומעזה:

"ישראל לא רק הכי חזקה באזור אלא גם הכי מוכנה. אנחנו יודעים לתת מענה לטרור מלבנון, עזה ויו"ש. צה"ל מאומן ומוכן, אנחנו מוכנים.

"בחודשים האחרונים ממשלת ישראל פגעה בחוסננו, בהיררכיה הפיקודית ודירדרה אותנו לקרע פנימי ובכל זאת כמו בעבר בעיתות משבר ביטחוני ידענו להתאחד וכך יהיה גם הפעם. אם נידרש לשים סוף לשקט של 17 השנים בגבולנו הצפוני נעשה זאת ונגבה מחיר כבד. נתייצב למען המדינה וננצח.

"לחיזבאללה, חמאס ומדינת החסות שלהם איראן: אתם טועים בהערכת המצב, מול טרור על אזרחים וירי על תושבים אין קואליציה ואופוזיציה. ניתן גיבוי מלא לכל פעולה אחראית ונחושה להשבת שקט וחיזוק ההרתעה. אני קורא לרה"מ לייצב את המערכת ולהודיע שהשר יואב גלנט ימשיך כשר הביטחון בלי אבל, אולי ובלי שום תנאי.

"נתניהו חייב לנהל את האירוע באופן אחראי, אסור להישען על קיצוניים וחובבי הדלפות שיפגעו בקבינט. זו העת להקים פורום מצומצם שינהל את האירוע.

"לידידנו באזור אני מבקש להגיד שישראל שמרה על חופש הפולחן והרחיבה את המתפללים בהר הבית. לא נוותר על המאבק על דמותנו ולא על ביטחוננו".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.