JavaScript is required for our website accessibility to work properly. ראש עיריית ק"ש: "לא נארח את בני סח'נין" | זמן ישראל

ראש עיריית ק"ש: "לא נארח את בני סח'נין"

אביחי שטרן, ראש עיריית קריית שמונה (צילום: עיריית קריית שמונה)
עיריית קריית שמונה
אביחי שטרן, ראש עיריית קריית שמונה

ראש עיריית קריית שמונה, אביחי שטרן שלח הבוקר לקבוצת הכדורגל בני סח'נין כי לא יאפשר לה להתארח בקריית שמונה. הסיבה, לפי דבריו, היא ההפגנות אמש בסח'נין נגד מדיניות הממשלה וצה"ל, שחלקן גלשו לאלימות בין שוטרים למפגינים, בזמן סבב הירי הלילי בין ישראל ללבנון ולעזה. שטרן כתב במכתב:

"לאור פנייתכם לקיים את שני המשחקים הביתיים של קבוצתכם במסגרת ליגת העל באצטדיון העירוני בקריית שמונה, שקלנו בתחילה להשיב לכם בחיוב, אך אירועי אמש הפכנו את תשובתנו.

"בזמן בו מדינת ישראל ובמיוחד יישובי הצפון, נתונים תחת מתקפת טרור וטילים מלבנון, אנו עדים לעימותים של תושבי סכנין עם כוחות הביטחון, ואשר חלק מאוהדי קבוצתכם קוראים בהפגנתיות לארגון הטרור חיזבאללה 'להפציץ את קריית שמונה עם טילים'.

"לצערנו הרב לא ראינו כל הודעת גינוי של הנהלת קבוצתכם למעשים החמורים הללו שפוגעים ברגל גסה ביחסים הנפלאים שהיו עד כה בין מועדוני הכדורגל של סכנין וקריית שמונה.

"לאור האירועים החמורים הללו שבסכנין נותנים גב לאויב וקוראים לו לפגוע בקריית שמונה, הוחלט כי אין בכוונתנו לאפשר את אירוח משחקי הבית של סכנין בקריית שמונה, גם כדי למנוע עימותים מיותרים סביב הסוגיה הביטחונית והסיטואציה הקיימת היום.

"לא נוכל לעמוד מנגד כאשר יש מי שקורא לפגיעה בתושבי קריית שמונה או באזרחי ישראל ויתרה מכך, לאפשר להם להיכנס לביתנו דרך הדלת הראשית – גם אם מדובר בחלק ולא בכלל. מאחלים לכם הצלחה ומקווים במקביל כי יעמוד לכם האומץ לגנות בפומבי את מאות האנשים שזעקו אתמול נגד מדינת ישראל ובעד הטרור והקריאה להפציץ את קריית שמונה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.