ראש הממשלה נתניהו התראיין הלילה ל-CNBC ובין השאר אמר כי הנזק לאמון המשקיעים הוא בעיה זמנית. ויש לחכות עד ש"האבק ישקע", ויסודות הכלכלה הישראלית איתנים.
"הכסף הפחות חכם נע עם העדר, עם דיווח זה או אחר", הוא אמר. "הכסף החכם נכנס, והם יעשו הרבה כסף. אלו שנכנסים עכשיו יעשו הרבה כסף ואלו שיכנסו מאוחר יותר יעשו קצת פחות כסף".
נתניהו התייחס להתקרבות בין סעודיה ואיראן ואמר כי כי הוא סבור שלהנהגה הסעודית "אין אשליות לגבי מיהם האויבים ומיהם הידידים שלהם". לדבריו, "שותפיה של איראן, נכנסים לשותפות אומללה (…) מקורן של 95% מהבעיות במזרח התיכון הוא באיראן".
נתניהו ציין כי ישמח מאוד לחתום עם הסכם שלום עם סעודיה. לדבריו הסכם כזה יהיה "קפיצה ענקית נוספת למען השלום", ו"יביא במובנים רבים לסיום הסכסוך הערבי־ישראלי" ויוכל לסלול את הדרך לשיחות מול הפלסטינים.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו