ח"כ נעמה לזימי כותבת הבוקר על רקע הרצח בטייבה. "רצח מזעזע וקשה. האלימות משתוללת והמשטרה לא מצליחה לרסן את המציאות המדממת שגובה מחירים כבדים בכל יום.
אין טיפול בפשיעה, אין תוספת תקצוב משמעותית לתכנית למיגור אלימות ורצח נשים, חוק האיזוק האלקטרוני לא מחוקק ונשים שמפחדות להתלונן על אלימות נרצחות בדם קר ובאכזריות אין קץ, והפעם – רצח בלתי נתפס של אמא וילדיה.
אין מילים בעולם שידעו להסביר איך אב רוצח אישה ושני תינוקות".
בוקר מאוד עצוב ומזעזע אחרי הרצח המחריד של האם בראאה ושני הבנים אמיר ואדם בני 6 חודשים ושנתיים. קורבנות נוספים בשרשרת ארוכה של נפגעים ממגיפת האלימות והרצח נגד נשים ובמשפחה בכלל.
תנחומיי ולבי עם אוהבי וקרובי הקורבנות. pic.twitter.com/qhh1oXKINZ— Ofer Cassif עופר כסיף عوفر كسيف (@ofercass) May 1, 2023
ח"כ אחמד טיבי, תושב העיר, אמר בריאיון לרשת ב': "האמת שאי אפשר להסביר רצח מצמרר כזה באופן רציונלי, משהו קרה לו שהוא תפס סכין והרג את אשתו וילדיו, אני לא מצליח להבין את זה".
רם בן ברק כתב: "64 נרצחים בחברה הערבית מאז תחילת השנה. לעומת 27 באותה התקופה אשתקד. מספר בלתי נתפס. השר לביטחון הפנים הכושל בהיסטוריה של מדינת ישראל חייב לעזוב את הטיקטוק ולהתעורר על עצמו. איפה חומת מגן 2 למיגור הפשיעה בחברה הערבית? ממשלה כושלת שמתעסקת בשטויות במקום בחיים עצמם".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו