בית הנשיא: הסתיים סבב הדיונים הראשון על המהפכה המשפטית
צוותי המשא ומתן של הקואליציה, של יש עתיד ושל המחנה הממלכתי נפגשו היום (חמישי) להמשך המשא ומתן. הצדדים דנו בעילת הסבירות ובשיפור השירות לאזרח ובכך סיימו את סבב הדיונים הראשון במכלול הנושאים.
מבית הנשיא נמסר ש"מטרת סבב הדיונים הראשון, שהסתיים היום, הייתה לאפשר לצדדים להציג באופן רחב, מפורט ומנומק את עמדותיהם בנושאים השונים. הדיונים התנהלו באופן רציני, מעמיק ויסודי כראוי לנושאי משילות ומשפט עקרוניים המשפיעים על צביון המדינה".
עוד נמסר ש"הדיונים צפויים להימשך מתוך מחויבות מלאה לניסיון להגיע להסכמות רחבות שימנעו את המשך המחלוקות והמשבר".
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו