יושב ראש עוצמה יהודית, השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, הסביר למה הוא וחבריו לסיעה נעדרו מישיבת הממשלה שנערכה הבוקר (ראשון) –
תושבי הדרום גיבורים. הם סופגים פעם אחר פעם מתקפות של אירגון טרור רצחני. אבל מדינת ישראל חייבת לעבור מהכלה – למתקפה. ממשלת ישראל חייבת ליזום, לחתוך מגע, לאמץ את ערכי הימין.
נכון, זו לא ממשלת עוצמה יהודית, אין לנו 64 מנדטים, אבל גם בליכוד הבטיחו הבטחות. זו הסיבה שלא הגעתי היום לישיבת הממשלה וזו הסיבה שחברי עוצמה יהודית לא יגיעו להצבעות בכנסת. אנחנו דורשים לאמץ את ערכי הימין!
ומילה אחת לשר גלנט שדיבר על כך שראה הרבה גופות של מחבלים, אין לי בכך ספק. אבל השר גלנט, בשנים האחרונות, אני ראיתי עשרות נרצחים, אנחנו צריכים בשביל אותם נרצחים להפסיק את ההכלה, להפסיק את הוויתורים, לא לשחרר גופות, לא לשחרר מחבלים, אלא להרוג אותם.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו