JavaScript is required for our website accessibility to work properly. אלמוג כהן: מברך את צה״ל ושב״כ על פעולה מוצלחת ומדוייקת | זמן ישראל

אלמוג כהן: מברך את צה״ל ושב״כ על פעולה מוצלחת ומדוייקת

נראה כי החרם של עוצמה יהודית על הממשלה שהם חברים בה נגמר.

השר בן גביר מקפיד לצייץ בזמן, ורם בן ברק מגיב: "איתמר תנשום – ההחלטה התקבלה בדיון שלא השתתפת. אנחנו מגבים את הממשלה במאבקה בטרור. עכשיו אין ימין ושמאל".

אלמוג כהן סגר סגר את "לשכתו" בשדרות, וכתב: "אני מברך את צה"ל ושב"כ על פעולה מוצלחת ומדוייקת בחיסול ברצועת עזה, אני מודה לרה"מ מר בנימין נתניהו ושר הבטחון מר יואב גלנט על פעולה חשובה וסגירת החשבון כנגד מי שניסה לפגוע בתושבי הנגב והעוטף. בשם מאות אלפי תושבי הנגב אני אומר בצורה ברורה: יש לכם את כל הקרדיט מאיתנו לפעול ולהלחם בטרור עד להשבת השקט. לשכתי בעיר שדרות תיסגר. שמירה על הנחיות פקע"ר מצילה חיים" .

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.