מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית תיקון של ההצעת החוק למניעת הטרדה מינית, לפיו תוחמר הענישה בעבירות אונס והטרדה מינית שיוגדרו כ"טרור לאומני". 44 ח"כים הצביעו בעד, שמונה נגד, ואפס נמנעו.
הדיון בהצעת החוק היה סוער מהרגיל. ח"כ עופר כסיף מהרשימה המשותפת ניצל את האירוע לתקוף את ח"כ טלי גוטליב, אותה כינה "מעודדת האנסים, מעריצת האנסים, הסנגורית של האנסים, זאת שהתעללה בקורבנות של אונס בבתי משפט, מעזה לפתוח את הפה" על תמיכתה בחוק.
כסיף הקריא דברים מזעזעים שכתב דוד בן גוריון על אונס קבוצתי של ערביה בידי חיילים יהודים, כדי לנגח את ההתייחסות לאונס כ"טרור ערבי".
"מעודדת האנסים, מעריצת האנסים".
ח"כ כסיף נגד ח"כ @TallyGotliv: "הסנגורית של האנסים, זאת שהתעללה בקורבנות של אונס בבתי משפט – מעזה לפתוח את הפה ולהלין על כך שאני יוצא נגד גזענות".
בנוסף, הקריא @ofercass דברים שכתב דוד בן גוריון על "אונס בידי חיילים רבים שעברה בחורה ערביה בדואית" pic.twitter.com/2XnLHdySuf— ערוץ כנסת 99 (@KnessetT) May 17, 2023
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו