JavaScript is required for our website accessibility to work properly. אליהו: רה"מ הסיר את החוק כדי שנדייק את החקיקה | זמן ישראל

אליהו: רה"מ הסיר את החוק כדי שנדייק את החקיקה

השר עמיחי אליהו בריאיון לגל"צ על רקע עצירת קידום חוק העמותות: "לא יכול להיות שממשלות זרות יתערבו בישראל בעניינים פנימיים, רה"מ לא הסיר את החוק כי הוא מבטל אותו, אלא בשביל שנדייק את החקיקה".

בגל"צ מדווחים כי ועדת השרים לחקיקה צפויה לדחות היום גם את החוק לאיסור הנפת דגלי רש"פ באוניברסיטאות. 

ח"כ טלי גוטליב זועמת וכותבת הבוקר: "וואו. 'כל הכבוד' לממשלה. חס וחלילה שאחרי אישור התקציב הדו שנתי נמשיך לייצר תמונות נצחון. במקום זה חוק העמותות ירד מהפרק. אחלה. נמשיך לאפשר לעמותות לקבל תמיכה ומימון ממשלות זרות גם אם הכסף יממן בעקיפין או במיישרין טרור. מחיאות כפיים סוערות".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.