מיקי זוהר מודיע שהוא ישקול את המשך חברותו בממשלה אם המהפכה המשפטית לא תקודם. בראיון לערוץ 13, שר התרבות והספורט התייחס גם לקרית של בנו עם פעיל המחאה יגאל רמב"ם ואמר כי האירוע מדבר בעד עצמו:
"הבן הקטן שלי פגש את יגאל רמב"ם והוא בחר שלא להחזיר לו את הכדור ולטרוק בפניו את שער הכניסה. הציבור יודע לשפוט את האירוע בעצמו, אני מאחל ליגאל רמב"ם ולתומכיו ברשתות שיבינו שהשנאה שלהם לא תוביל לשום מקום כי אהבה מנצחת שנאה. לא אגרר לשיח הרקוב הזה".
"גיבור" על ילד בן 8.
תכירו: מימין בתמונה הבן שלי – דניאל זוהר (גיל 8), משמאל הבן של השכנים שלי – יגאל רמב"ם (גיל 45) ואם השם של האחרון לא מספיק מוכר לכם, תעשו גוגל.
בערב חג השבועות האחרון, הכדור של הבן שלי עף לגינה של השכנים בזמן שבנם המקסים של השכנים הגיע לביקור חג בבית הוריו pic.twitter.com/nZ7JMUYr1z
— Miki Zohar מיקי זוהר (@zoharm7) June 1, 2023
"רפורמה תהיה השאלה מה יהיה ההיקף שלה. לא התחלנו נכון את התהליך. כשאתה רוצה לקדם דבר כזה שהוא היסטורי צריך לעשות את זה בחכמה כדי שהציבור לא ייפול לפייק ניוז.
"אם יריב לוין יתפטר הנזק לליכוד יהיה בלתי נתפס, זה יהיה מחיר יקר שהמחנה יצטרך לשלם ולא יודע אם יגרור התפטרויות נוספות, אחרים שיחשבו שהרפורמה נעצרת, אני בעצמי אשקול דבר כזה, אם הרפורמה לא תתקדם באופן מסוים, לא מה שרצינו בהתחלה, שהרפורמה מתה כמו שאומרים, לא יהיה טעם להיות בממשלה.
"הדרך לרפורמה בהידברות והסכמה, אם לא נגיע להסכמה, צריך לעשות את זה, גוף שיפקח על הפרקליטות, מתחם סבירות סביר והגיוני, שינוי שיטת מינוי השופטים, פסקת התגברות. אבל אם לא נעשה כלום?. זה לא ייגמר בהתפטרות יריב לוין. גם נתניהו יודע שרפורמה תהיה אבל לא מה יהיה היקפה. לא נוכל להעביר את הקדנציה הזו, כי אני לא רואה את הימין חוזר ל-64 מנדטים".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו