JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווח: דגל התורה מתנגדת לדחיית מועד הבחירות לרבנות הראשית | זמן ישראל

דיווח: דגל התורה מתנגדת לדחיית מועד הבחירות לרבנות הראשית

מפלגת דגל התורה מתנגדת לדחיית מועד הבחירות לתפקידי הרבנים הראשיים – כך דיווח היום (ראשון) אמיר אטינגר ב"ישראל היום". בחדשות JDN דווח שיושב ראש דגל התורה שמע בתקשורת על הכוונה לדחות את מועד הבחירות והדבר לא תואם עימו.

באופן פומבי נטען שהסיבה לדחיית הבחירות, שאמורות להתקיים בחודש אוגוסט הקרוב, הוא הרצון לשמור על טוהר הבחירות על רקע הסמיכות למועד הבחירות שייערכו ברשויות המקומיות. אולם, לפי פרסומים בתקשורת, מאחורי הדחייה עומדת המחלוקת בש"ס האם להביא למינוי יהודה דרעי, אחיו של יושב ראש המפלגה, לתפקיד הרב הספרדי הראשי, או לקדם את מינויו של דוד יוסף, בנו של הרב עובדיה יוסף, ואחיו של הרב הראשי המכהן יצחק יוסף.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.