שר החקלאות אבי דיכטר אומר הבוקר בריאיון לרשת ב' על רקע הפיגוע בעלי והדרישה לצאת למבצע כי "פעילות סיכולית עושים על בסיס מודיעין ולא לפי לחץ ציבורי או פוליטי. אם יהיה מודיעין והדרג הביטחוני שיחליט שזו הדרך הטובה ביותר – יעשו את זה".
ראש השב"כ לשעבר ציין הרשות כי הפלסטינית מגבה את הטרור.
השר דיכטר הגיב לציוץ של השגריר האמריקני ניידס אתמול בדברים: "אמירות אומללות של אנשים שמנותקים מהמציאות כאן בישראל ומכל הקשור למלחמה בטרור. בעשרות שנותיי בביטחון – אין מקרה שבו גורם צבאי פותח באש לעבר חפים מפשע".
שגריר ארה"ב כתב אתמול: "מודאג מאוד ממקרי המוות והפציעות של אזרחים שהתרחשו בגדה המערבית ב-48 השעות האחרונות, כולל של קטינים. מתפלל למען המשפחות כשהן מתאבלות על אובדן יקיריהן, או מטפלות בפצועים".
https://twitter.com/USAmbIsrael/status/1671201431758549004
השר כ"ץ אמר בריאיון לגל"צ: "הכותרות פחות חשובות, צה"ל עושה עבודה נפלאה. צריך לפעול כאן במסגרת הקיימת – הנחת היסוד היא שיש רשות פלסטינית שלא תומכת בטרור ושרוב האוכלוסייה הפלסטינית בשטחי הרשות לא מעורבת".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו