JavaScript is required for our website accessibility to work properly. טיל נ״מ נורה מסוריה, התפוצץ באוויר וחלקיו נחתו ברהט | זמן ישראל

טיל נ״מ נורה מסוריה, התפוצץ באוויר וחלקיו נחתו ברהט

טיל נ"מ שנורה מסוריה חלף מעל ישראל, התפוצץ באוויר וחלקיו התפזרו בדרום. אחד מהם נחת ברהט. צה"ל תקף בתגובה את הסוללה בסוריה שממנה שוגר הטיל ומטרות נוספות.

 

במקביל הטלוויזיה הסורית דיווחה כי מערכות ההגנה האווירית הדפו תקיפה ישראלית בשמי חומס.

מדובר צה"ל נמסר כי אחרי חצות הלילה (ראשון), זוהה שיגור של טיל נ"מ משטח סוריה לעבר שטח ישראל. ככל הנראה הטיל התפוצץ באוויר. בתגובה, מטוסי קרב תקפו סוללת נ"מ בשטח סוריה, ממנה שוגר הטיל. בנוסף תקפו המטוסים מטרות נוספות במרחב.

מתחקור ראשוני עלה כי הטיל ששוגר משטח סוריה לשטח ישראל התפוצץ באוויר בשמי הארץ. אין נפגעים ואין הנחיות מיוחדות לעורף.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.