JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווח: גורמים בנתיבי ישראל חושדים שעובדת קודמה בשל קרבתה לליכוד | זמן ישראל

דיווח: גורמים בנתיבי ישראל חושדים שעובדת קודמה בשל קרבתה לליכוד

חברים בדירקטוריון נתיבי ישראל פנו ליושב ראש חבר הנאמנים, יגאל עמדי, בתלונה על כך שהוחלט למנות את עורכת הדין עינב אבוחצירא ליועצת המשפטית, אף שהיא שהיא עובדת חדשה וזוטרה וישנה עובדים בכירים ומנוסים ממנה בחברה שיכולים להתמנות לתפקיד ודרשו לקיים דיון דחוף בנושא – כך דיווחה הערב (ראשון) עמליה דואק בחדשות 12.

לפי הפרסום, גורמים בחברה חושדים שאבוחצירא התמנתה לתפקיד בשל הקרבה של משפחתה לגורמים בליכוד, בעיקר באשדוד. גם רשות החברות הממשלתיות דרשה הבהרה בעניין זה.

מנתיבי ישראל לא נמסרה תגובה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.