JavaScript is required for our website accessibility to work properly. מפגין שנפגע ממכת״זית נכנס לניתוח במטרה להציל את עינו | זמן ישראל

מפגין שנפגע ממכת״זית נכנס לניתוח במטרה להציל את עינו

שחר גינוסר בן 61 נפצע מפגיעת מכת"זית בראשו אתמול.

https://twitter.com/JoshBreiner/status/1676833821231128578

14 פצועים הגיעו הלילה לחדר המיון של איכילוב מהמחאה באיילון. 6 מתוכם סובלים מחבלות בעיניים ופצוע אחד אף יעבור ניתוח עיניים הבוקר לאחר פגיעה ישירה של מכת"זית.

פרופ' יגאל לייבוביץ, מ"מ מנהל מערך עיניים באיכילוב ומנהל מכון אוקולופלסטיקה מסביר: השימוש במכתזית המשלב זרם מים בעוצמה גבוהה מדמה מכת אגרוף ישירה לפנים בעוצמה רבה. הוא יוצר דימום פנימי בעין ועלול לפגוע בעדשת העין וברשתית. כעת קיים חשש לראייה של פצוע אחד עם דימום תוך עיני והפרדות רשתית. פצוע שני עם דימום תוך עיני ופגיעה בעדשה התוך עינית נמצא עדיין בבדיקות רפואיות.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.