JavaScript is required for our website accessibility to work properly. השר עמיחי אליהו: אין טעם שהיועמ״שית תמשיך בתפקידה | זמן ישראל

השר עמיחי אליהו: אין טעם שהיועמ״שית תמשיך בתפקידה

השר עמיחי אליהו מעוצמה יהודית אמר הבוקר בריאיון לרדיו קול חי: "כולנו מבינים שהיועמ"שית גלי בהרב-מיארה בניגוד עניינים חריף. מה שהמשפטנים מרשים לעצמם הם אוסרים על אחרים בלי למצמץ. אין טעם שתמשיך בתפקידה. היא לא עושה מלאכתה נאמנה וגם לא מקצועית. עושה הרבה מאוד טעויות. התפקוד שלה סותר כל נורמה".

השר יצחק וסרלאוף ברשת ב': "כמי שאמונה על שמירת החוק, על היועמ"שית להציג מדיניות אחידה כלפי חסימת כבישים והבערת מדורות במחאות. כבר ביקשתי ממנה במכתבים להתייחס לאכיפה הבררנית. כל אדם סביר רואה שההתנהלות שלה כלל לא סבירה".

השר אליהו אמר בגל"צ: "אני רוצה שהרשות הפלסטינית תקרוס, מדובר ברשות מושחתת ומורכבת, האחריות הביטחונית צריכה להיות רק שלנו, אנחנו בעלי הבית".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.