JavaScript is required for our website accessibility to work properly. חסימה סימולטנית של הכניסות לקריה וחסימה של הבורסה לניירות ערך | זמן ישראל

חסימה סימולטנית של הכניסות לקריה וחסימה של הבורסה לניירות ערך

ממטה המחאה נמסר על חסימה של הבורסה לניירות ערך.

ההודעה שנשלחה:

"שומרים על הבורסה מבפנים ומבחוץ! ההייטקיסטים ואחים לנשק במחאה בכניסות לבורסה לניירות ערך. בפעילות משותפת של מחאת ההייטקסטים ואחים לנשק נחסמו הבוקר הכניסות לבורסה לניירות ערך בתל אביב. אלפי מוחים התאספו כבר ב 6:30 בבוקר בכיכר הבימה וצעדו יחד על שד' רוטשילד לכיוון הבורסה לני"ע. שם המפגינים תלו שלטי ענק עם הכתובת "מצילים את הכלכלה" ושלט נוסף על לוח המדדים עם נתוני הפגיעה בפנסיות של אזרחי ישראל מאז החלה החקיקה האנטי דמוקרטית. על פי ניתוח שערכו במחאת הייטקיסטים יחד עם 'פורום הכלכלנים למען הדמוקרטיה', כל משפחה ישראלית הפסידה מתחילת קידום חוקי ההפיכה כ 81,466 ש"ח מהפנסיה!"

דרור סלעי, יזם הייטק וממובילי מחאת ההייטקיסטים אמר כי, "ההפיכה המשטרית מגרשת משקיעים, הורסת את ההייטק, ושורפת לנו את הפנסיה. ממשלת החורבן מתעלמת מכל האזהרות והופכת את ישראל לדיקטטורה מנודה וענייה וכולנו נשאר ללא ביטחון, ללא עבודה וללא פנסיה. ניירות הערך שנסחרים כאן באחד העם יהפכו לניירות חסרי ערך, ואיתם יעלו באש התקוות שלנו להזדקן בכבוד. חייבים לצאת לרחובות ולהתנגד- לא ניתן לממשלה להרוס את הכלכלה!"

ממחאת המילואימניקים אחים לנשק נמסר: "חוק ביטול עילת הסבירות הוא השער לדיקטטורה שלא ניתן שיפתח. החקיקה הדיקטטורית קורעת את העם, מסכנת את ביטחון ישראל והורסת את הכלכלה. אנו קוראים לממשלה לחשב צעדיה מחדש ולעצור אותה!"

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.