ח"כ טלי גוטליב הגיבה לפרסום בידיעות אחרונות אודות אזהרת ראש השב"כ לנתניהו על סכנת הטרור היהודי בדברים: "רעיונות השמאל הגיעו גם לצמרת השב"כ. עומק ה'דיפ סטייט' הגיע לראש השב"כ ולראשי צה"ל. הטיימינג של הודעת ראש השב"כ – מקוממת".
יו"ר האופוזיציה יאיר לפיד בתגובה:ֿ "כראש ממשלה עבדתי מול ראש השב"כ רונן בר באופן צמוד ואינטנסיבי. אין לי מושג קלוש מהן דיעותיו הפוליטיות, אבל אני יודע שהוא איש מקצוע מעולה, לוחם נטול פחד, פטריוט ישראלי, ובעיקר מנהיג ארגון שנמצא תחת התקפה גם של הטרור הפלשתיני וגם של הטרור היהודי של עברייני הגבעות ושליחיהם בקואליציה.
מול ההתקפות המכוערות על ראש השב"כ של אנשים שלא עשו אלפית ממנו למען בטחון ישראל, שתיקתו של נתניהו היא חרפה לאומית. המורשת היחידה שתישאר מנתניהו היא כמי שנירמל את הקיצוניות והטירוף".
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו