JavaScript is required for our website accessibility to work properly. ראש שב"כ השתתף בישיבה של ועדת השרים בעניין האלימות בחברה הערבית | זמן ישראל

ראש שב"כ השתתף בישיבה של ועדת השרים בעניין האלימות בחברה הערבית

על רקע העלייה במספר קורבנות האלימות בחברה הערבית ראש שירות הביטחון הכללי, רונן בר, השתתף בישיבה של הוועדה לקידום המאבק בפשיעה בחברה הערבית בישראל.

בראש ועדת השרים עומד ראש הממשלה בנימין נתניהו וחברים בה שר המשפטים יריב לוין, שר האוצר בצלאל סמוטריץ', השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, שר הפנים משה ארבל, השר לשוויון חברתי עמיחי שיקלי ושר הכלכלה ניר ברקת. בנוסף, מוזמנים דרך קבע לישיבות ראש המטה לביטחון לאומי צחי הנגבי והיועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב-מיארה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.