הפגנה מול ביתו של נציב שירות המדינה במחאה על כוונת אמסלם להדיח את מנכ"לית רשות החברות
בשל כוונתו של השר דודי אמסלם להדיח את מנכ"לית רשות החברות הממשלתיות מיכל רוזנבוים, ארגוני המחאה מפגינים הערב מול ביתו של נציב שירות המדינה דניאל הרשקוביץ ברחוב אינשטיין בחיפה.
"בשבועות האחרונים פועל השר אמסלם על מנת להדיח את רוזנבוים מתפקידה, וזאת לאור התנגדותה לניסיונותיו למנות את מקורביו, חלקם אנשים חסרי כישרון והתאמה, לתפקידים בכירים בשירות הציבורי.
"מאז מנהל אמסלם נגדה קמפיין השמצות ודה לגיטימציה, ולפני מספר שבועות אף פנה במכתב להרשקוביץ, אשר מונה לתפקיד על ידי נתניהו לאחר שכיהן בעבר כשר בממשלתו, ודרש להדיחה על רקע התעקשותה שלא להסכים לדרישותיו למינויים פוליטיים", נאמר בהודעת המארגנים.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו