המשטרה עצרה תושב תל אביב שתלה על ביתו שלטים נגד הקואליציה והמהפכה המשפטית. יואב אנדרמן, אדריכל במקצועו, המתגורר ברחוב אהבת ציון, ליד שר הנגד, הגליל והחוסן הלאומי יצחק וסרלאוף, תלה, בין היתר שלט, שבו נכתבו ציוויים ברוח עשרת הדיברות, ובהם – "לא תסית", "לא תרצח – לא בחווארה, לא בדומא, לא בכלל".
לא ייאמן, אבל קרה. ממש עכשיו. שבת בצהריים. יואב אנדרמן, אדריכל, אזרח משלם מיסים, שמוביל ביחד עם שכנים בצפון החדש את המחאה נגד הדייר החדש, השר וסרלאוף, נעצר לפני דקות בביתו. שוטרים הגיעו אליו ופשוט לקחו אותו לתחנה. ילדיו המומים. הסיבה? תליית שלטים בשכונה ("השחתת פני מקרקעין").… pic.twitter.com/4cIFNW5Dfj
— Ben Caspit בן כספית (@BenCaspit) September 9, 2023
אחרי מספר שעות הוא שוחרר בערבות. מהמשטרה נמסר שהוא עוכב לחקירה בשל השחתת פני מקרקעין, לאחר שהתקבלה תלונה על כך שתלה שלטים על עמודים ברחוב בניגוד לחוק.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו